Dela

Kontakta oss

SISU idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna finns i hela Sverige. Verksamheten har tre ben där folkbildningen är stommen i vår verksamhet. Vi är idrottens studieförbund, här står individens behov i centrum. Folkbildning handlar om att få människor att välja utveckling efter eget behov. Ett studieförbund ska få människor att växa.

SISU Idrottsutbildarna som studieförbund

Vi utbildar idrottsföreningarna. På riksnivå arbetar vi med att utveckla och stötta specialidrottsförbunden. Våra distrikt jobbar med specialdistriktsförbunden och idrottsföreningarna. Vi har 21 distrikt som arbetar med att utveckla de idrottsföreningar som finns runt om i Sverige. Under 2010 arbetade vi med cirka 8000 föreningar och 72 olika idrotter och medlemsorganisationer.
SISU Idrottsutbildarna på riksnivå fungerar som ett stöd och en resurs för de specialidrottsförbund och medlemsorganisationer som vill utveckla sin organisation och verksamhet. På riksplanet har vi också ett omfattande kurs- och konventprogram. Vi genomför utvecklings- eller utbildningsprogram, vi medverkar som coacher och samtalspartner, process- och projektledare och föreläsare.

SISU idrottsutbildarna

  • Genomför kurser
  • Anordnar konferenser och mötesplatser
  • Driver egna projekt och kan också vara projektledare
  • Är processledare i olika utvecklingsarbeten och organisationsförändringar

Läs mer om SISU idrottsutbildarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2019-10-01 10.16