Dela

Kontakta oss

After work - Tre kvinnoöden

  • Kategori: Kultur
  • Datum: 26 november
  • Tid: 13.00-14.00
  • Plats: Svenstaviks bibliotek - Kumminåkern
  • Ort: Svenstavik

Idag får du möta tre samiska kvinnor med rötter i Jämtlands län; Lisa Thomasson, Lisbet Nilsdotter och Maja Fjällgren. Alla tre levde större delen av sina liv utanför renskötseln. Lisa som sångerska, Lisbet som sockenlapp och Maja som kokerska
på nomadskolan i Mittådalen.

Medverkande: Ewa Ljungdahl, Gaaltije

After work torsdagar klockan 13.00

After Work arrangeras på Jamtli och är ca en timmes föredrag, visning, föreställning etc. För att fler ska kunna ta del av arrangemanget så sänds det ut via länk till olika platser i länet.

Vi visar föreläsningarna på storbild i Kumminåkern på Svenstaviks bibliotek. Möjlighet finns att köpa en kopp kaffe. Fritt inträde. Ingen förhandsanmälan krävs. OBS! För att hålla rekommendationerna om smittskydd så sätter vi en gräns på max 15 personer/föreställning.

Känner du dig fortsatt osäker att komma till biblioteket?
Nytt för den här terminen är att föreläsningarna också kommer att erbjudas direktsända på Youtube så du kan alltså var du än är, själv eller tillsammans med andra, ta del av föreläsningarna, även hemifrån.

Du hittar hela programmet på https://arkivetiostersund.se/pa-gang/after-work/länk till annan webbplats

Coronaviruset

För att bromsa spridningen av covid-19 är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt. Besök endast biblioteket om du känner dig helt frisk, håll avstånd, tvätta händerna och använd handsprit. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arrangemang kan komma att ställas in med kort varsel

Uppdaterad: 2020-10-29 16.58