Dela

Kontakta oss

Bråkar du och ditt barn ofta? Nu kan du anmäla dig till höstens föräldrautbildning!

Bild på en familj med två barn som arbetar i köket

Bild: Kometprogrammet.se

Det är vanligt att barn bråkar med sina föräldrar och syskon. Ibland kan det vara svårt att som förälder veta hur man ska hantera det. Komet är en utbildning som riktar sig till dig som vill minska konflikterna hemma och få en bättre relation med ditt barn.

I slutet på september drar vi igång med nya Komet-utbildningar för föräldrar med barn 3-11 år i Bergs kommun. Upplägget består av ett antal gruppträffar med olika teman en gång i veckan. Utbildningen är kostnadsfri.

Är du intresserad av att vara med i höstens omgång?

Utbildningarna kommer att ske i rymlig lokal på Familjens Hus i centrala Svenstavik och vara anpassade för att kunna hålla avstånd och i övrigt för att utbildningen ska vara corona-säkrad. Därför är också antalet deltagare begränsat, så anmäl dig så snart som möjligt om du vill vara säker på att få en plats. Kursen startar tisdag den 29 september och pågår i 10 veckor med en träff per vecka på kvällstid.

Om du vill veta mer eller anmäla ditt intresse för höstens träffar, kontakta Komet-ledare Maria Wåger via e-post eller telefon 072-244 75 13.

Sista dag för anmälan är den 21 september.

Vad är Komet?

Komet är strukturerade gruppträffar för föräldrar som vill få en bättre relation till sina barn och fler positiva stunder tillsammans. Träffarna riktar sig till föräldrar med barn som upplever att det är mycket tjat och bråk hemma. Forskning visar att Komet ger positiva resultat och många föräldrar ser en förändring redan efter några träffar.

Läs mer om Kometprogrammetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2020-09-08 09.37