Dela

Kontakta oss

Kontaktpersoner sökes

Har Du intresse och engagemang av att stötta barn eller vuxna i behov av stöd till följd av besvärliga situationer? Vi söker nu fler kontaktpersoner som kan tänkas sig fungera som en medmänniska och personligt stöd.

Vad innebär det att vara kontaktperson?

Det finns många som behöver din hjälp. Kan du tänka dig att ställa upp för en medmänniska och bli kontaktperson? Skulle du/ni vilja samarbeta med oss för att ett barn, en ungdom eller en vuxen ska kunna få till en positiv förändring i sitt liv? Du blir en person att prata med och ge stöd i vardagen, utifrån varje individs enskilda behov. Det kan till exempel handla om att ta en promenad, fika, eller ägna sig åt någon annan fritidsaktivitet som personen tycker om.

Vilka krav ställs på mig som kontaktperson?

För att bli kontaktperson krävs ingen särskild utbildning eller erfarenhet. Det viktiga är att du har ett personligt intresse för, samt kan avsätta tid till, att vara tillsammans med andra människor. Att du har engagemang för andra människors livssituation. Vi på socialtjänsten gör alltid en lämplighetsbedömning innan vi tillsätter dig som kontaktperson.

Anmäl ditt intresse

Om du är intresserad och vill veta mer är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan via den här annonsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Via telefon, under vardagar mellan klockan 08:00-16:30, eller mejl enligt kontaktuppgifterna nedan.

Uppdaterad: 2018-06-11 15.41