Dela

Kontakta oss

Vi rekryterar tillväxtchef och chef för individ- och familjeomsorgen (IFO)

Ta chansen att bli en viktig del i arbetet med kommunens fortsatta utveckling och tillväxt!

Bergs kommun växer och tar nu nästa steg i arbetet med att vara en attraktiv kommun att bo och leva i. Vi kommer inom kort starta upp vår Tillväxtavdelning, som bland annat kommer att ansvara för arbetet med näringslivs-, samhällsplanering-, kultur, och arbetsmarknadsfrågor. För detta ändamål söker vi nu en tillväxtchef med intresse för att leda och vara en viktig del i det här arbetet.

Vi samarbetar med Experis för rekryteringen tillväxtchef. För att läsa mer om tjänsten eller för att skicka din ansökan, använd denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi söker också en enhetschef till Individ- och familjeomsorgen (IFO). Rollen innebär att blir första linjens chef och leder en arbetsgrupp på ca 20 personer. Personalgruppen innefattar medarbetare som arbetar som socialsekreterare, biståndshandläggare och LSS-handläggare.

För rekryteringen av chef till IFO samarbetar vi med Kornboden. Du kan läsa mer om tjänsten och skicka din ansökan via den här länkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För att se alla våra lediga jobb klickar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad: 2017-12-22 15.38