Dela

Kontakta oss

Heimestertips för barn och unga i Bergs kommun

bild på solglasögon som ligger på en sandstrand. Text på bilden som säger "Gratis lovaktiviteter för en hel sommar" och "Gratis aktiviteter för dig mellan 6-15 år"

När många aktiviteter ställs in, då ställer Bergs kommun om och erbjuder gratis sommarlovsaktiviteter för alla barn och unga mellan 6-15 år.

För många barn och unga blir årets sommarlov inte som vanligt och många ungdomsevenemang har ställts in. Därför har vi bestämt oss för att anordna några gratisaktiviteter istället.

Tillsammans med det lokala näringslivet kan Bergs kommun erbjuda flera gratisaktiviteter under hela sommaren, och med en storslagen natur runt knuten och massa spännande sevärdheter hoppas vi att alla barn och unga kan få njuta av en spännande semester på hemmaplan.

Alla aktiviteter och tips finns samlade i en PDFPDF som enkelt kan skrivas ut och sättas upp på kylskåpet. Aktiviteterna vänder sig till barn och unga mellan 6-15 år.

Dela dina sommarlovsminnen och tagga: #ungiberg #bergsliv & #heimester

Vinn presentkort med vår- & sommarbingo

I PDF:en finns även kommunens vår- & sommarbingo som vi tagit fram för att locka till mer rörelseglädje i vardagen. Bingon består av 20 aktiviteter som kan göras helt gratis och när brickan är full har man möjlighet att vinna presentkort hos lokala företag.

Ladda hem PDF:en för att läsa mer om alla gratis sommarlovsaktiviteter. PDF

Sommarlovsaktiviteterna hittar du även genom att klicka här.

Uppdaterad: 2020-06-15 16.34