Dela

Kontakta oss

Cykelns dag

Den 3 juni var cykelns dag. Bergs kommun och Energi-och klimatrådgivarna i länet vill tipsa om olika sätt att göra cyklingen roligare.

Här kommer några tips:

  1. hur du kan göra din cykling roligare
  2. hur din arbetsplats kan vinna en elcykel
  3. hur du kan vara med och skapa ett världsrekord!

Rolig cykling – Här hittar du tips på hur din cykling kan bli roligare. Välj en favorit, fyll en rad eller hela brickan.

Här är tips på cykelträning som du kan göra

Cykelvänlig arbetsplats - Uppmana din eller någon annan arbetsplats att delta i Cykelvänlig arbetsplats. Ni har då chansen att vinna en elcykel till arbetsplatsen, bli utsedda till Jämtland Härjedalens cykelvänligaste arbetsplats och ni skapar en god cykelmiljö! Mer information och anmälan hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skapa ett världsrekord – Idag på cykelns dag kan du delta i Svensk Cyklings kampanj och vara med och samla cyklade minuter! Målet är att samla 525 600 cyklade minuter, vilket motsvarar ett år och ett världsrekord skapas. Här registrerar du dina cyklade minuter och hittar mer information: https://www.cykelnsdag.com/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

God cykling!
Önskar Bergs kommun och Energi- och klimatrådgivarna Jämtland Härjedalen.

Vi hjälper dig gärna med tips om hur du effektiviserar dina transporter och gör hållbara val! Rådgivningen är kostnadsfri och opartisk och till för dig som privatperson, företag eller organisation. Här kan du kontakta oss och hitta mer information www.energirad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2020-06-04 14.17