Dela

Kontakta oss

Vårdpersonal

Välkommen till oss som arbetar inom vård och omsorg! Är du redo för ett arbete där du är den som skapar glädje och trygghet för andra?

Carina Rodhe, avdelningschef för Vård och omsorg, menar att respekt, engagemang och att kunna se det friska hos varje individ är viktiga faktorer för alla som jobbar inom äldreomsorg på Bergs kommun.

Carina Rodhe, Avdelningschef för Vård och omsorg

”Alla människors lika värde är jätteviktigt för oss som arbetar inom äldreomsorg. Dels för de vi jobbar för, våra medborgare, men också inom våra personalgrupper. Mångfald berikar på många olika sätt och vi jobbar aktivt för att uppnå så heterogena arbetsgrupper som möjligt.”

Vad söker vi hos framtida medarbetare?

”Alla som har intresse av att hjälpa och göra skillnad i andra människors liv är välkomna till oss. Här arbetar undersköterskor och sjuksköterskor tillsammans med t.ex. arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Det är viktigt att du är en öppen och samarbetsvillig person som vill ha ett arbete där du träffar många olika människor.”

Vill du arbeta med oss inom äldreomsorg?

Låter detta som något för dig? Härligt! Klicka på länken nedan för att komma till våra lediga tjänster. Du kan också ta kontakt med Carina, avdelningschef inom vård och omsorg (se Kontaktpersoner, längre ned på sidan).

Uppdaterad: 2019-08-22 15.38