Dela

Kontakta oss

Socialsekreterare och behandlare

Välkommen till oss som arbetar inom Socialtjänst och bistånd på Bergs kommun!

Tillsammans ger vi förutsättningar till, stöttar och följer upp nödvändiga livsförändringar.

Vi är länken som behövs under svåra situationer i livet!

Jessica Granqvist, områdeschef inom Socialtjänst- och bistånd, berättar att samarbete och breda arbetsgrupper är viktiga beståndsdelar i utvecklingsarbetet av socialtjänsten i Berg.

Jessica Granqvist, områdeschef inom Socialtjänst- och bistånd

”Vi har just nu en avdelning med stor kunskapsbredd inom våra olika arbetsområden. Det finns medarbetare som arbetat länge och under den tiden byggt upp erfarenhet som är otroligt värdefull. Vi har också nya medarbetare som arbetat kortare tid, eller precis slutfört sin utbildning, och kan bidra med nya perspektiv på arbetet. Tillsammans bildar dessa en helhet som driver verksamheten framåt på ett spännande och nyanserat sätt.”

Vad söker vi hos framtida medarbetare?

”Det är viktigt att du som vill jobba hos oss tycker om att samarbeta och hjälpa varandra att utvecklas. I arbetet på socialtjänst träffar du människor i olika skeden av livet, många av dem i svåra och utsatta situationer. Som person är det därför viktigt att du tycker om att lösa problem och ser möjligheter istället för hinder. Just nu letar vi framför allt efter dig som är utbildad socionom och har ett par års erfarenhet från arbete inom Socialtjänst.”

Vill du arbeta med oss på socialtjänst och bistånd?

Låter detta som något för dig? Härligt! Klicka på länken nedan för att komma till våra lediga tjänster. Du kan också ta kontakt med Jessica eller Denise, Områdeschef och Enhetschef för socialtjänsten om du vill veta mer. Se kontaktuppgifter nedan.

Uppdaterad: 2018-09-06 09.45