Dela

Kontakta oss

Music Camp Berg

Ett dagläger för dig som sjunger och spelar.

Är du mellan 11-15 år?

Sjunger och/eller spelar du ett instrument?

Vill du framträda i ett band på Älghälgas scen lördagen den 2 sept?

Då är det här något för dig!

Den 9-12 augusti kör vi ett dagmusikläger för ungdomar 11-15 år på Hackås föreningshus. Där kommer max 20 deltagare tillsammans med fyra unga ledare bilda olika band som under fem dagar repeterar in ett program och har roligt tillsammans. Konstnärlig ledare är Mia Kempff och Torgny Kingen Karlsson kommer att hålla en workshop. Campet avslutas med att framföra det inrepeterade programmet på Älghälgas scen lördagen den 2 sept.

Lägret kostar 250 kronor per person och då ingår fika och lunch.

Du behöver inte bo i Bergs kommun för att vara med, men antalet platser är begränsade och ett urval kommer att ske utifrån kunnighet och vad som är lämpligt för att kunna bilda olika musikkonstellationer.

För att kunna göra ett urval vill vi att du spelar in en kort film (max 45 sek) där du visar oss vad inom sång och musik du kan bidra med på scen. Skicka filmen via messenger till Maria Wikén eller via MMS till tel. 070 585 04 95.

Anmäl dig även i formuläret nedan senast söndag 29 juli !

Tips! Om ni har svårt att hitta ekonomiska medel till detta så finns möjligheten att söka pengar från majblomman.selänk till annan webbplats för just sådana här aktiviteter för barn/unga.​

ANMÄLAN MUSIC CAMP BERG
Uppgifter om deltagare
User information

Uppgifter om förälder
User informationUppdaterad: 2018-06-21 10.03