Dela

Kontakta oss

Minska konflikterna hemma - ett fåtal platser kvar på vårens Komet-utbildningar

Bild på en familj med två barn som arbetar i köket

Bild: Kometprogrammet.se

Komet är en utbildning som riktar sig till dig som vill minska konflikterna hemma och få en bättre relation med ditt barn. Till vårens kurser som startar inom kort finns ett fåtal platser kvar. Hör av dig om du vill vara med!

Det är vanligt att barn bråkar med sin föräldrar och syskon. Ibland är det svårt att som förälder veta hur du ska hantera detta. I februari och mars drar vi igång med nya Komet-utbildningar för föräldrar med barn 3-11 år i Bergs kommun. Upplägget består av ett antal gruppträffar med olika teman en gång i veckan. Utbildningen är kostnadsfri.

Anmäl ditt intresse för att delta på utbildningarna via vår kontaktperson nedan så snart som möjligt, så får du mer information om exakta datum för kursstarter och dagar för träffarna.

Vad är Komet?

Komet är strukturerade gruppträffar för föräldrar som vill få en bättre relation till sina barn och fler positiva stunder tillsammans. Träffarna riktar sig till föräldrar med barn som upplever att det är mycket tjat och bråk hemma. Forskning visar att Komet ger positiva resultat och många föräldrar ser en förändring redan efter några träffar.

Läs mer om Kometprogrammetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer information och intresseanmälan

Om du vill veta mer eller anmäla ditt intresse för vårens träffar, ta kontakt via kontaktuppgifterna nedan så snart som möjligt!

Maria Wåger, Komet-ledare - 072-244 75 13

Affisch om vårens kometträffar i PDF-formatPDF

Uppdaterad: 2020-02-06 11.44