Dela

Kontakta oss

Finalister Guldstjärnan 2019

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län.
Därför arrangerar Jämtland Härjedalen Turism och länets kommuner Guldstjärnan.

Utmärkelserna tilldelas den person respektive det företag som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

OMRÖSTNINGEN AVSLUTADES 15 OKTOBER 2019 KL 12.00
Vinnarna presenteras i samband med Företagarkvällen den 18 oktober 2019.

Finalister årets serviceföretag 2019

Ovikens byggshop/ Granngården
Ovikens Byggshop/ Granngården i Myrviken är en fullservicebutik som ser till att såväl Oviksbygden som övriga kommun har allt för gården, djuren och huset. Personalen består av ett härligt gäng med god service och glatt humör. Dit kan man åka fast man inte behöver något, och ändå ha bilen full när man åker hem.

HimlaVacker
Med stort utbud av behandlingar, omtanke och professionalitet jobbar HimlaVacker för att alla kunder ska känna sig välkomna till salongen. Alla tjejerna på HimlaVacker har ett öga för service och med stort engagemang och driv bidrar de till utvecklingen av både salongen och Svenstavik.

Ica Ljungdalen
Med en fantastisk personal som värnar om sina kunder är ICA Ljungdalen ett nav för många i dalen, oavsett om man bor där året om eller är där på tillfälligt besök. Deras imponerande sortiment, trevliga bemötande och stora flexibilitet gör att ICA Ljungdalen bidrar till glädjen, och möjligheten, att bo och leva i Ljungdalen.

Larssons i Oviken
Larssons i Oviken är ett ungt företag som på några år har gått från ett enmansföretag till att idag sysselsätta 10-12 personer. Med stort kundfokus och ett hjärta som brinner för bygden arbetar de med det mesta inom entreprenadbranschen och även med att investera och bygga egna bostäder i bygden.

Klövsjö Stenugnsbageri
Klövsjö Stenugnsbageri är det lilla bageriet med det stora hjärtat. Tjejerna jobbar dygnet runt med glatt humör och med tron på att ekologiska och bra råvaror skapar hållbara produkter för både miljön och hälsan. Med stor flexibilitet och en ”bakdörr” som alltid står öppen är bageriet populärt och omtalat bland turister och bybor.

Finalister årets serviceperson 2019

Emil Svensson, Åsarna Skicenter
Med ett genuint engagemang möter Emil alla besökare på Åsarna Skicenter med ett leende på läpparna. Emil är en person som ser varje kund och gör sitt yttersta för att kunna erbjuda bästa tänkbara service vid varje tillfälle. Emil är som klippt och skuren för sitt jobb!

Leena Grubb, PaStället
Leena är företagaren som med stort hjärta och hjälpsamhet gör sitt yttersta för att bidra med en god service för att såväl besökare som boende i Rätanbygden. Hennes engagemang sträcker sig långt utanför den egna verksamheten på PaStället och hon är en ambassadör för att övriga företagares verksamheter ska blomstra.

Marlene Åslund, Storsjö
Marlene är eldsjälen som outtröttligt arbetar för utvecklingen av Storsjö. Hon är engagerad inom allt från att arrangera pimpeltävlingar till byggandet av en ny husvagnscamping. Hon har dessutom tagit med sig sin bygd till den digitala världen där hon bjuder på vackra bilder och tips på intressanta utflyktsmål som gör att stugägare och turister ständigt längtar tillbaka.

Patric Grubb, Systembolaget
Med ett outtömligt sinne för humor och kvicka repliker är Patric en glädjespridare i vardagen för kunderna på Systembolaget i Svenstavik. Lägger man därtill en stor servicekänsla och produktkännedom så är Patric helt enkelt en serviceperson som måste upplevas.

Ylva & Björn Forsanker, Fjällkonditoriet
Ylva och Björn är ett ungt par som nyligen återvänt hem till Oviken och tog med sig företaget ”Fjällkonditoriet” i flytten. Deras bröd och bakverk bakas med de bästa råvarorna och har skapat en god reseanledning i sig till Myrviken. Som personer ger de dessutom alltid det där lilla extra och tack vare dem har bygden fått ett rejält uppsving.

Uppdaterad: 2019-10-15 14.12