Dela

Kontakta oss

Vill du bli leverantör i vår förmånsportal?

Bergs kommun är sedan januari anslutna till en förmånsportal, en webbtjänst som bland annat samlar erbjudanden och förmåner från leverantörer i hela Sverige till våra medarbetare. Vill du också vara med?

Sedan januari har de flesta av Bergs kommuns anställda tillgång till en så kallad förmånsportal, en webbtjänst levererad av företaget Benify. Portalen innehåller förmåner och erbjudanden från såväl lokala leverantörer som leverantörer i hela landet.

Stor efterfrågan på lokala leverantörer

Det finns en stor efterfrågan bland kommunens anställda på varor och tjänster från lokala leverantörer, och vi vill därför nu informera om och erbjuda lokala aktörer möjligheten att ansluta sig.

Så fungerar förmånsportalen

I portalen kan kommunens anställda ta del av rabatter och beställa varor och tjänster av olika slag, till exempel friskvårdstjänster som massage och träningskort, privat sjukvård som naprapati och kiropraktik, tjänster och varor inom fritid och nöje, samt hushållsnära tjänster.

Beställningarna görs direkt i portalen genom att Benify sätter upp en slags ”webbshop” för den vara, tjänst eller rabatt som en leverantör erbjuder. All praktisk hantering med fakturor och liknande sköts av Benify. Detta för att det ska vara så smidigt som möjligt för både leverantörer och beställare.

Benifys förmånsportal är nationell och har ca 800 000 användare i Sverige. När du ansluter dig som leverantör är det alltså inte bara kommunens anställda som kan beställa av dig, utan också till exempel besökande turister som är anslutna till portalen via andra arbetsgivare. Flera av länets övriga kommuner kommer också att ansluta sig till portalen under året, vilket betyder att du även når dessa kommuners anställda om du väljer att ansluta dig.

Kostar det något att ansluta sig?

Det är kostnadsfritt för dig som leverantör att ansluta dig till portalen, men i avtalet som du tecknar med Benify när du ansluter dig ingår att du till exempel lämnar en rabatt eller ett lägre pris för förmånsportalens användare på en vara eller tjänst som du erbjuder.

Vem kan bli leverantör?

Du kan alltid ta kontakt med Benify för att få mer information om vad det innebär att ansluta sig som leverantör i förmånsportalen och om de varor och tjänster som du erbjuder skulle kunna vara lämpade för portalen. Även ideella och ekonomiska föreningar kan anmäla intresse för att ansluta sig som leverantör.

Efterfrågan är stor inom bland annat områdena friskvård, privat sjukvård (till exempel naprapati och kiropraktik) samt hushållsnära tjänster som städning eller barnpassning.

Benify ställer i normalfallet ett antal kvalitetskrav på de leverantörer som ansluter sig till portalen, vad gäller till exempel kreditvärdighet, att sociala avgifter är betalda och liknande. För mer information om detta ber vi dig kontakta Benify direkt.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om hur det fungerar och vad det innebär att bli leverantör, kontakta Benify direkt genom att göra en intresseanmälan via Benifys webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, eller genom att skicka e-post till leverantor@benify.com så tar Benify kontakt med dig för att berätta mer.

Uppdaterad: 2018-03-23 13.35