Dela

Kontakta oss

Dags att uppdatera dina uppgifter i företagsregistret

Under januari genomförs en uppdatering av kommunens företagsregister. Om du som företagare berörs av uppdateringen så har du nyligen fått eller kommer att få ett mail från Business Update System. Nedan kan du läsa mer om både företagsregistret och Business Update System.

På uppdrag av Bergs kommun ansvarar Business Update System för hanteringen av kommunens företagsregister. (Klicka här för att komma till registretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.)

Registret fungerar som en databas där man kan söka kortfattad information (såsom kontaktuppgifter, bransch och verksamhetsbeskrivning) om alla registrerade företag inom kommunen. Det är däremot inte möjligt att exportera data från registret och inga företagsuppgifter säljs eller lämnas vidare till tredjepart.

Att registrera sitt företag i systemet är kostnadsfritt och möjliggör för dig att bl.a. motta nyhetsbrev från Näringslivskontoret.

En till två gånger om året så kontaktar Business Update System kommunens företagare för att säkerställa att informationen i företagsregistret är korrekt. Om du har fått ett mail är det bara att följa instruktionerna i mailet om du vill uppdatera ditt företags uppgifter.

Om du är ny företagare i kommunen kan du göra en registrering via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2020-01-15 15.30