Dela

Kontakta oss

Coronaviruset: Bergs kommun halverar annonspriserna i magasinet Bergsliv

Bergsliv är ett magasin där vi vill hylla livet i Bergs kommun. Magasinet ges ut en gång per år och består av en mix av längre redaktionella artiklar och kortare notiser med fakta och information. Bergs kommuns företag och förening har möjlighet att synas i Bergsliv med sin verksamhet och med anledning av coronapandemin erbjuds nu lokala företag och föreningar att annonsera till halva priset.

Syftet med annonssidorna i magasinet Bergsliv är att ge det lokala näringsliv en plattform där de kan visa upp sig för nya och gamla bergsbor och göra det enkelt för turister och semesterfirare att hitta just deras verksamhet. Magasinet Bergsliv ges ut i 20 000 exemplar och når bland annat kommunens 4 500 fritidshusägare som inte bor i kommunen.

På grund av den osäkerhet som är kring Corona situationen i landet har Bergs kommun, i syfte att stödja det lokala näringslivet, beslutat att ge 50% rabatt* på annonskostnaden i Bergsliv.

Under lång tid har många av våra företagare efterfrågat möjligheten att kunna annonsera och synas med sin verksamhet i en trycksak som lever länge och får stor spridning. Företagarna är viktiga för våra medborgare och besökare och det är viktigt att våra företagare når ut med sina verksamheter. Därför går vi nu in och subventionerar annonskostnaderna för att underlätta i dessa svåra tider. Säger Anders Englund, tillväxtchef Bergs kommun

Tre tips varför du ska annonsera i magasinet Bergsliv

Visa på långsiktighet och framtidstro. Coronapandemin innebär prövningar för alla i samhället, men det kommer också en tid efter corona där vi kommer att längta efter att få uppleva och leva som vanligt. Genom att annonsera om din verksamhet så skickar du ett positivt budskap att det finns något att se fram emot.

Hemestern, svemester och staycation spås öka. Runt om i Sverige spår man en ökning av hemester inför sommaren, att fler svenskar väljer att spendera sommarsemestern inom Sverige. I Bergs kommun har vi över 4 500 fritidshusägare och genom att annonsera skickar du en påminnelse att Bergs kommun är en attraktiv destination för årets semester. Här har du bra möjlighet att nå fritidshusägarna med dina tjänster och produkter.

Lång livslängd på annonsen. Magasinet Bergsliv distribueras via posten i början av juni, men delas ut under mässor och evenemang under hela året. För en relativt liten peng får du en marknadsföring som visas under väldigt lång tid.

*Rabatten gäller företag som har sitt säte i Bergs kommun och i mån av annonsutrymme. Läs mer på berg.se/annonsör

Läs mer och boka din annons

På berg.se/annonsör hittar du mer information om möjligheterna att annonsera, annonspriser samt ett bokningsformulär.

Du kan boka din annons fram till 27 april 2020.

Uppdaterad: 2020-04-03 14.23