Dela

Kontakta oss

Företagarfrukostar 2017

Som en del i att öka dialogen mellan företag och kommunledning genomfördes under februari företagarfrukostar i samtliga tätorter samt Ljungdalen. Hela 70 företagare deltog med synpunkter, tips och idéer under frukostmötena. 

Vi har nu sammanställt de viktigaste aktuella ärendena som vi ska driva och jobba med framöver. Till vänster kan du välja att läsa mer om de områden som diskuterades mest på mötena.

Samtliga ärenden är dessutom sammanställda i ett dokument som vi internt kommer att jobba vidare med, återkoppling om status sker vid nästa träff som vi planerar att genomföra någon gång under hösten.

Information och återkoppling är två viktiga saker som vi försöker bli bättre på. Information om vad vi gör och vad som händer finns på våra befintliga kanaler som hemsida, nyhetsbrev, företagsregister, bergsbladet, informationsmöten och sociala medier.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Gå in på nyhetsbrev länk till annan webbplatsoch fyll i din e-postadress.

Vill du finnas med i Bergs Kommuns företagsregister och snabbt kunna ta del av information och inbjudningar till olika typer av träffar och även bli hittad av alla som besöker hemsidan? Gå in på Företag i Berglänk till annan webbplats, klicka på ”kommunens företagsregister” + lägg till företag/nya uppgifter (pennan längst uppe till höger).

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller söker mer information.

Uppdaterad: 2017-03-22 08.22