Dela

Kontakta oss

Företagarkvällen 2019

Under Bergs företagarkväll hyllar vi företagare, eldsjälar och entreprenörer som lyfter vår kommun. Årets tema är Värdskap. Mingel, prisutdelningar, trerätters middag, bar och härlig underhållning utlovas! Varmt välkommen på den årliga företagarkvällen som i år hålls fredagen den 18 oktober på Norsgården i Rätan.

Årets företagarkväll arrangeras tillsammans med Företagarna Berg och kommer att genomsyras av festlighet, god mat och dryck, trevliga möten med andra företagare och givetvis affärsmöjligheter.

  • Datum: 18 oktober 2018
  • Tid: 17.30-23.00 (middagen börjar kl 18.00)
  • Plats: Norsgården, Rätan

Utmärkelser

Under kvällen kommer prisutdelning att ske till:

  • Årets Företagare i Berg (Delas ut av Företagarna Berg)
  • Årets Serviceperson (Delas ut av Bergs kommun)
  • Årets Serviceföretag (Delas ut av Bergs kommun)
  • Årets Hållbara företag (Delas ut av Länsförsäkringar Jämtland)

Moderator

Marcus Ståhl guidar oss genom en oförglömlig kväll.

Underhållning: L.I.P Lost in the Pancake

L.I.P är Coverbandet som spelar det mesta för de flesta och står för kvällens underhållning. Enligt egen utsago så bjuder de på sig själv till 100 % och vi kan se fram emot en kväll med lika mycket ös som sköna tongångar.

Inspiratör: Jan Gunnarsson

Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna. När vi möter människor med respekt, värdighet och omtanke utvecklas vi som människor. Och när människor växer då blomstrar verksamheter och platser!

Under kvällen kommer Jan, grundaren av Värdskapsfilosofin, att hålla en inspirerande föreläsning om vikten av ett gott värdskap och hur det kan utveckla såväl företag som platser.

Mat & Dryck

Fördrink och plockmat, 3-rätters middagsbuffé. Övrig dryck köps på plats.

Tilltugg:
Röra på rökt älginnanlår från Hedmans i Strömsund på toast med röd vinbärsmarmelad från Nygården i Klövsjö

Förrätt:
Krabba som rulle i inlagt päron, forellrom, rökt cremé fraiche, tomatolja, morotspuré smaksatt med havtorn samt smörgåskrasse

Varmrättsbuffé:
Jerkmarinerad grillad svensk kyckling, Sesamgrillad regnbåge från Börtnan, Sesammarinerad grillad butternutpumpa, Vitlöksmarinerad aubergine, Rökig bönsallad, Rimmad blomkålssallad, Mangosalsa med röd chili, koriander, rödlök och tomat, Caesarsallad naturell, Friterad tortilla, Tonfiskdipp, Rostad majssalsa, Coleslaw, Chipotlemajonnäs, Picklad rödlök, Bröd från Klövsjö stenugnsbageri, Smör

Efterrätt:
Mjuk mandelkaka, rabarberkompott, vit chokladmousse, atsinakrasse och rostade hasselnötter

Transport

Till ett pris av 100 kr är det möjligt att boka plats i buss/ taxi för transport till och från festlokalen. Avresa sker från våra tätorter: Oviken, Hackås, Svenstavik, Ljungdalen, Storsjö, Klövsjö och Åsarna. Ange i anmälan hur många i företaget som önskar transport samt var respektive person vill kliva på.

Här hittar du tiderna för bussarna/taxin

Pris

600 kr ex.moms (transport är inte inräknat i priset)

Anmälan/biljett

Anmäl dig på Bergs kommuns hemsida för att faktureras.

Sista dag för anmälan: 15 oktober

OBS! Anmälan är bindande efter den 15 oktober

Frågor

Anna Hansson, Bergs kommun
anna.hansson@berg.se
0687-164 08

Detta världens möjlighet att mingla och nätverka med andra företagare i kommunen. Så ta med visitkort samt marknadsföringsmaterial och utnyttja chansen att boka möten och göra affärer under kvällen.

Arrangörer

Bergs kommun, Företagarna i Berg

ANMÄL DIG HÄR!

Uppdaterad: 2019-10-10 11.32