Nu öppnar idrottsanläggningarna även i Svenstavik

Två innebandyspelare, en som gör mål och en som försöker rädda skottet

Förra veckan öppnade kommunens idrottsanläggningar upp för fler. Nu öppnar även anläggningarna i Svenstavik, som hållit stängt den gångna veckan utifrån lokalt smittoläge.

Från och med måndag den 15 februari är även idrottsanläggningarna i Svenstavik öppna för bokningar.

Observera att kommunens samtliga idrottsanläggningar har öppet för bokningar men med olika restriktioner för olika åldersgrupper.

Bergs kommun påminner återigen om vikten av att följa restriktionerna. Tänk också gärna på utomhusträning som ett alternativ!

För barn och unga födda 2002 eller senare

Fortfarande gäller anvisade maxantal för respektive lokal, samt att övriga restriktioner för att minska smittorisken ska följas. Tänk på att du som bokar har ansvar för att se till så restriktionerna följs under aktiviteten.

Folkhälsomyndighetens regler, råd och restriktioner Länk till annan webbplats.

För vuxna

För dig som är född 2001 eller tidigare gäller en maxgräns på 8 personer under varje aktivitet, oavsett lokal. Även här gäller att du som bokar och ansvarar för aktiviteten ansvarar för att restriktionerna följs - se länk ovan.

Allmänhetens bad fortsatt inställt

Allmänhetens bad, "kvällsbadet" med drop-in på Svenstaviks och Myrvikens simhallar är fortsatt inställt. Simhallarna är dock bokningsbara för sällskap enligt restriktionerna ovan.