Samisk flagga

Dela

Kontakta oss

Myltblomman

Myltblomman finns i Svenstavik, med fina naturområden i närheten och Svenstaån precis nedanför. Det är gångavstånd till affärer av alla slag, apotek, hälsocentral med mera.

Lägenheterna hyrs ut via Bergs hyreshus. Det finns 22 handikappanpassade lägenheter på Myltblomman. På boendet finns gemensamhetsutrymmen för måltider, umgänge och aktivitet. Det finns även gemensamma uteplatser.

På Myltblomman finns tillgång till sjuksköterska dygnets runt. Utöver det finns läkare på Svenstaviks hälsocentral. Tillgång till sjukgymnast/arbetsterapeut finns vid behov. Omvårdnadspersonal finns tillgänglig hela dygnet på boendet. Den boende får en kontaktman vid inflyttning.

Maten tillagas i Bergsgårdens kök i angränsande hus. Man väljer själv om man vill äta i matsalen eller i sin egen lägenhet.

Lägenheten är omöblerad och man tar med dig det som behövs i vardagen, som exempelvis möbler, sänglinne, kläder, hygienartiklar och husgeråd. Prata med personalen angående säng före inflyttning, och kom ihåg att det behövs en hemförsäkring.

I nära anslutning till inflyttningen träffas personal och den boende och genomför en planering utifrån dina behov och önskemål.

Uppdaterad: