Samisk flagga

Dela

Kontakta oss

Dalsätra

Dalsätra ligger i Myrviken med närhet till naturen och med gångavstånd till affärer och busshållplats. Det finns lägenheter i Dalsätra som är handikappanpassade och utrustade med kök.

Det finns även torktumlare och tvättmaskin i varje lägenhet. Lägenheterna hyrs ut omöblerade och möbleras och präglas helt av den boende.    
Boendet har gemensamhetsutrymmen där det erbjuds möjlighet att äta, umgås och delta i olika aktiviteter. Gemensamma uteplatser finns.

Så tar du dig hit   

Länstrafikens buss nr 162 från Östersund.  

Hälso- sjukvård och omsorg

På Dalsätra finns tillgång till sköterska dygnet runt. Läkare finns att tillgå från Myrvikens hälsocentral. Övrig omvårdnadspersonal finns tillgänglig på boendet under hela dygnet. En kontaktman ska finnas utsedd som du i första hand kan vända dig till när du undrar något.

Måltiderna   

Matsal finns i huset där de boende gemensamt kan inta lunch. Alla måltider tillagas i det gemensamma storköket på Dalsätra. Dessa serveras utifrån önskemål i gemensam matsal eller i den egna lägenheten. Den som behöver specialkost får givetvis detta.

När du flyttar hit

Din lägenhet är omöblerad och du tar med dig allt som du behöver i din vardag som exempelvis möbler, sänglinne, kläder, hygienartiklar, städutrustning och husgeråd. Prata med personalen om du ska ta med säng. Tänk på att du behöver en hemförsäkring. I nära anslutning till inflyttningen träffas vi och genomför en planering utifrån dina behov och önskemål.

Uppdaterad: