Samisk flagga

Dela

Kontakta oss

Årets grupp, kommun och landsbygdsutvecklare 2021

Det är hög tid att fundera på vem som ska nomineras till Årets lokala utvecklingsgrupp, Årets kommun och Årets landsbygdsutvecklare 2021.

Hela Sverige ska leva arbetar för ett land i balans, där landsbygd och stad värderas lika. För att lyfta fram och uppvärdera det viktiga arbete som utförs på lokal nivå har Hela Sverige ska leva i många år delat ut utmärkelser till lokala utvecklingsgrupper som får sina bygder att blomstra. Nomineringarna till Årets lokala utvecklingsgrupp görs via respektive länsavdelning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Det finns också kommuner som arbetar på ett medvetet och systematiskt sätt för att landsbygden, glesbygden, förorten eller skärgården i kommunen ska utvecklas och inte lämnas åt sidan till förmån för centralorten. Den kommun som bäst uppfyller Hela verige ska levas krav, premieras med utmärkelsen Årets kommun. Nomineringen till Årets kommun kan göras på Hela Sverige ska levas hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast 1 oktober. 

I år kommer Hela Sverige ska leva även att utse Årets landsbygdsutvecklare 2021, för att också kunna lyfta en enskild individ som gjort en extraordinär och inspirerande insats för landsbygden. Nominering till denna utmärkelse görs via Hela Sverige ska levas hemsida Länk till annan webbplats. senast den 1 oktober.

Mer information om Hela Sverige ska leva och de olika utmärkelserna finn via föreningens hemsida: helasverige.se

Uppdaterad: