Samisk flagga

Dela

Kontakta oss

Finalister Guldstjärnan 2022

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangerar Jämtland Härjedalen Turism och länets kommuner Guldstjärnan.

Utmärkelserna tilldelas den person respektive det företag som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Det är möjligt att rösta fram till 2 oktober 2022

Finalister årets serviceperson 2022

Margetta Olsson, Tidningstjänst AB

I 37 år har Margetta varit en serviceperson att räkna med. I ur och skur har hon levererat tidningar och paket till prenumeranter runt om i kommunen och Margetta tar sig an sitt samhällsviktiga jobb med stor plikttrogenhet och en beundransvärd uthållighet. Hon är en omtänksam fighter som stretar på i det tysta, natt efter natt, år ut och år in.

Lena Kjellsson, Eldsjäl i Klövsjö

Lena är eldsjälen som med stort hjärta bidrar till Klövsjös blomstrande bygd, inte minst för sitt engagemang i föreningslivet. Med stor lokalkännedom är hon dessutom en viktig tillgång för bygdens nyinflyttade då hon med öppna armar och stor omtanke får alla att känna sig välkomna.

Annika Hagen, Macken i Ljungdalen

Med exceptionell servicekänsla och ett varmt leende bidrar Annika och Macken i Ljungdalen till en levande mötesplats för bybor och besökare i byn.

Gunnar Thyselius, Bergs Express

När Bergs Express levererar varor, levererar Gunnar alltid en utomordentlig service och det med glädje! För honom är ingenting omöjligt och Gunnar sträcker gärna ut en hjälpande hand där det behövs.

Kristina Samuelsson, OKQ8 Svenstavik

Med stor hjälpsamhet och glatt humör ser Kristina till att det alltid är kul att besöka OKQ8 i Svenstavik. Några surjämtar är det inte på tal om efter hennes goda bemötande och med stor servicekänsla är inget omöjligt - Hon är guldtjejen på macken.

Finalister årets serviceföretag 2022

Hävvi i Glen

Med vacker inramning bjuder Hävvi i Glen sina gäster på en genuin och unik smakupplevelse där råvarorna kommer från den absoluta närheten. Med sitt fokus på hållbarhet samt passion för de samiska smakerna skapar de en upplevelse där hjärta och själ tar en självklar plats.

OKQ8 i Svenstavik

Med en välsorterad butik och trevlig personal erbjuder OKQ8 i Svenstavik en fantastisk service för alla som besöker macken.

Macken i Rätan

Macken i Rätan är den lilla butiken med det stora sortimentet. Med hög servicenivå och trevligt bemötande är macken det självklara stoppet för såväl friluftsfantaster som ortsbefolkningen.

Olssons Alltjänst

Flerfaldigt nominerade Olssons Alltjänst står för en enastående service, och med kundernas bästa i fokus levererar de sina tjänster med hög kvalitet.

Macken i Ljungdalen

Med sitt stora utbud och trevliga bemötande överträffar Macken i Ljungdalen sina besökares förväntningar. Med god känsla för service ser de till att lösa alla typer av problem och macken har blivit en viktig mötesplats och serviceställe för såväl fastboende, stugägare, turister och förbipasserande!

Uppdaterad: