Samisk flagga

Dela

Kontakta oss

Finalister Guldstjärnan 2021

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangerar Jämtland Härjedalen Turism och länets kommuner Guldstjärnan.

Finalister årets serviceperson 2021

Abbe Olsson, Olssons Alltjänst
Med ett hjärta av guld och alltid andras bästa i fokus levererar Abbe full service, oavsett tid på dygnet. Med stort driv och engagemang är Abbe en sann entreprenör och förebild för kommunens unga företagare.

Anna & Kjell Olofsson, Kvarnsjö Camping
På Campingen i Kvarnsjö möts varje gäst med hjärtlighet och en personlig service med det där lilla extra – året runt, dygnet runt. Med kreativitet och glimten i ögat har Anna och Kjell skapat en reseanledning som lockar många gäster att uppleva en camping utöver det vanliga.

Johan & Micael Andersson, Anderssons Skog & Trädgård AB
Med stor drivkraft personifierar Johan och Micael en enastående service på familjeföretaget Anderssons Skog & Trädgård AB. Bröderna levererar ett personligt och engagerat bemötande till varje kund och är alltid lyhörda för deras behov.

Eva Gyllensvaan, STF Ljungdalen
Med outtröttliga energi och positivt bemötande välkomnar Eva sina vandrarhemsgäster med värme. Hon uppvisar en fantastisk kunskap om besöksmål i bygden och bidrar starkt till spännande upplevelser för sina gäster.

Mikael Bohman, Eldsjäl i Hackås
Mikael är eldsjälen som outtröttligt arbetar för Hackåsbygdens utveckling. Med kreativa lösningar och stort engagemang bidrar han till en levande bygd som erbjuder varierade fritidsaktiviteter för alla - oavsett ålder och förmåga.

Finalister årets serviceföretag 2021

Hotell Klövsjöfjäll
Med ett väl genomtänkt koncept är Klövsjöfjäll ett hotell som erbjuder ett enastående utbud både sommar och vinter. Den trevliga och kompetenta personalen bjuder på en personlig service som har skapat en reseanledning i sig.

O-Mek
På Ovikens Mekaniska står kunden alltid i centrum och med stor flexibilitet gör de sitt yttersta för att kunderna ska bli nöjda – oavsett tid på dygnet. Personalen är ett sammansvetsat gäng som alltid ger kunderna ett gott bemötande.

Olssons Alltjänst
Olssons Alltjänst har på några år utvecklats till ett fullserviceföretag som står för flexibilitet, noggrannhet och bra bemötande. Olssons Alltjänst ser alltid till kundens bästa och anpassar ständigt utbudet av tjänster för att kunna erbjuda kunderna en förstklassig service.

Restaurangen i Ljungdalen
Mia och Micke har med stort engagemang skapat en kulinarisk höjdpunkt i Ljungdalen där deras service bidrar till utvecklingen av båda restaurangen och Ljungdalen. Med ett trevligt bemötande och kreativ marknadsföring skapar de en anledning att resa till och stanna lite längre i byn.

Restaurang Humleliret
Karolina och Nayar, tillsammans med sin personal, bjuder på ett proffsigt bemötande och en gastronomisk upplevelse varje gång man kommer till Humleliret i Klövsjö. Genuina smaker från Mexiko som blandas med lokalproducerade råvaror gör att smaklökarna jublar och gör vågen.

Uppdaterad: