Samisk flagga

Dela

Kontakta oss

Arbeta som timvikarie

Vill du ha ett flexibelt arbete där du verkligen gör skillnad för våra medborgare? Vi söker ständigt fler timvikarier till våra verksamheter inom framförallt äldreomsorg, hemsjukvård, LSS, samt förskola och fritidshem.

Som timvikarie i någon av våra verksamheter får du ett ansvarsfullt uppdrag med möjlighet att själv påverka hur mycket du vill arbeta. Du har också möjlighet att prova fler arbetsplatser, vilket innebär att du kan komma att möta många olika människor och miljöer.

Anmäl intresse för jobb som timvikarie

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie, eller vill veta mer om vad det innebär? Ta kontakt med den ansvarige chefen för verksamheten du är intresserad av, eller gör en intresseanmälan för arbete som timvikarie Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vi annonserar och uppdaterar regelbundet vårt behov av vikarier inom olika områden.

Hur fungerar det att vara timvikare?

Att arbeta som timvikarie innebär att du blir anställd direkt i den verksamhet du söker till. Behov uppstår ofta med kort varsel, till exempel när ordinarie personal är sjuk eller vårdar sjukt barn.

Vi arbetar med ett elektroniskt vikarieanskaffningssystem, Time Pool, vilket innebär att du måste ha tillgång till internet för att vi ska kunna erbjuda dig arbete. I Time Pool ansvarar du själv för att lägga in de tider som du vill och kan arbeta, samt besvara de förfrågningar om arbete du får från din arbetsplats. Förfrågningarna är ofta dag för dag och på timmar. Som timvikarie är du timavlönad och får betalt för de timmar du arbetar. Vårt önskemål är att du ska kunna arbeta minst 3 dagar i veckan.

Uppdaterad: