Kommunfullmäktige direktsänds 31/3 - här kan du titta

Närbild på en systemkamera på ett stativ som filmar en presskonferens med några personer i oskärpa i bakgrunden

Kommunfullmäktige är nu åter på plats i Mediacenter, men webbsänds ändå. Du som vill följa sammanträdet kan göra det via vår direktsändning på Youtube.

Sammanträdet och livesändningen startar klockan 15:00 torsdag 31 mars. Det går även att se sändningen i efterhand. Som vanligt kan du också lyssna på kommunfullmäktige via radio på Berg 107 FM. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du veta vilka ärenden kommunfullmäktige ska behandla på sammanträdet? Du hittar hela ärendelistan i kallelsen nedan.

Kallelse till kommunfullmäktiges sammanträde den 31 mars Pdf, 150.8 kB, öppnas i nytt fönster.