Uppgradering av system för föreningsregister och e-tjänst för ansökan om föreningsbidrag

Den leverantör som ansvarar för systemet e-serve håller på att uppgradera systemet. Det här innebär att det under en period kommer att kunna se annorlunda ut mot vad ni är vana vid och en del funktioner kan saknas.

Samtliga föreningar som varit registrerade och med en giltig mailadress i föreningsregistret ska ha fått ett mail från kommunen med information om att skapa nya konton i e-serve. Samtidigt ska ni ha fått ytterligare ett mail med en inbjudan från e-serve där ni ska trycka på en länk för att komma vidare och skapa de här kontona.

Om ni av någon anledning inte har fått de här mailen trots att ni är registrerade i föreningsregistret så kan ni börja med att kontrollera följande:

• Vilken e-postadress är registrerad i föreningsregistret?
  • Om den stämmer så kan ni kontrollera om de båda mailen har hamnat i er skräpkorg.
  • Hittar ni fortfarande inte mailet så kontaktar Agneta Sivertsson, se telefonnummer nedan.