Samisk flagga

Dela

Kontakta oss

Välkommen att anmäla ditt intresse till vårens föräldrautbildningar!

Under våren bjuder vi in till två föräldrautbildningar, ABC för dig med barn i åldern 3-12 år med kursstart vecka 11 och KOMET för dig med barn i åldern 12-18 år med kursstart vecka 10. Grupperna kommer att genomföras digitalt via Teams.

Intresseanmälan skickas via formuläret längst ner på denna sida. Ange vilken grupp ni vill delta i. Platserna är begränsade och först till kvarn.

ABC för dig med barn i åldern 3-12 år

ABC är ett föräldrarstödsprogram som alla familjer med barn i åldrarna 3–12 år kan delta i. Programmet syftar till att påverka barns utveckling på ett positivt sätt, stärka relationerna mellan barn och vuxna samt hjälpa föräldrar att handskas bättre med vardagssituationer. Träffarna är gemensamt med andra föräldrar och gruppledare och ges möjlighet till diskussioner och övningar.

Utbildningen består av fyra träffar.

Komet för dig med barn i åldern 12–18 år

I familjer med tonåringar är det vanligt med bråk och konflikter mellan föräldrar och barn. Som förälder kan det vara svårt att veta hur du ska hantera situationen. Komet är ett föräldrautbildningsprogram som riktar sig till dig som vill minska tjat och konflikter i hemmet och få en bättre relation med din ungdom. Du kommer att få möjlighet att utbyta erfarenheter med andra föräldrar och samtidigt öva på nya förhållningssätt mellan träffarna.

Utbildningen består av åtta träffar samt en uppföljningsträff.

Inbjudan till föräldrautbildningarna i pdf-format Pdf, 221.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Intresseanmälan föräldrautbildningar våren 2022

Kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter
Vilken föräldrautbildning är du intresserad av? * (obligatorisk)
Vilken föräldrautbildning är du intresserad av?


Uppdaterad: