Samisk flagga

Dela

Kontakta oss

Prisutdelning för 2021 års vinnare i Guldstjärnan

Pris till vinnarna i kategorin Årets Serviceföretag och Årets Serviceperson i Bergs kommun delades ut vid jullunch på Wikners i Persåsen på luciadagen.

Till vänster i bild: Micke från Restaurangen i Ljungdalen håller en bukett blommor och diplom.Till höger i bild: Johan och Micael Andersson från Anderssons Skog & Trädgård håller i ett diplom.

Till vänster: Micke från Restaurangen i Ljungdalen. Till höger: Johan och Micael Andersson från Anderssons Skog & Trädgård

Vinnare i kategorin Årets Serviceföretag gick till Restaurangen i Ljungdalen

Mia och Micke har med stort engagemang skapat en kulinarisk höjdpunkt i Ljungdalen där deras service bidrar till utvecklingen av båda restaurangen och Ljungdalen. Med ett trevligt bemötande och kreativ marknadsföring skapar de en anledning att resa till och stanna lite längre i byn.

Vinnare i kategorin Årets Serviceperson gick till Johan & Micael Andersson, Anderssons Skog & Trädgård

Med stor drivkraft personifierar Johan och Micael en enastående service på familjeföretaget Anderssons Skog & Trädgård AB. Bröderna levererar ett personligt och engagerat bemötande till varje kund och är alltid lyhörda för deras behov.

Stort grattis till Restaurangen i Ljungdalen och bröderna Andersson, alla nominerade samt stort tack till er alla som skickat in nomineringar och röstat. Vilket engagemang!

Uppdaterad: