RSSTV

Sidan är till för att förmedla nyheter till nyhetstv i foajén Bergs kommun

• Höstrocken 9 december 2022
    Jämtlands största ungdomsdisco. Ett stort och härligt gungande evenemang med minst 350 deltagande ungdomar från alla orter och byar i Berg och Härjedalen.

• Kvalitetspriset 2022 till Jenny Gerhardsson
    Jenny Gerhardsson fick vid torsdagens kommunfullmäktige ta emot årets kvalitetspris.

• Kommunfullmäktige direktsänds 24/11 - här kan du titta
    Kommunfullmäktige är nu åter på plats i Mediacenter, men webbsänds ändå. Du som vill följa sammanträdet kan göra det via vår direktsändning på Youtube.

• Bergs kommun utbildar personal inom samisk kulturförståelse
    Bergs kommun har fått bidrag från SKR för insatser som främjar psykisk hälsa. En del av bidraget har, i linje med kommunens uppdrag som samiskt förvaltningsområde, gått till en fortbildning i samisk kulturförståelse för personal inom skola och förskola.

• Besök bibliotekets nya webbplats!
    bibliotek.berg.se Länk till annan webbplats. hittar du nu bibliotekets nya webbplats. På sidan är det mycket som är nytt men ändå likadant som tidigare. Förutom en ny, mer modern design går det nu även att ansöka om lånekort direkt på webben och bibliotekets evenemang presenteras på ett tydligare sätt.

• Beslut om ökad grundbemanning i Bergs vård- och omsorg
    Vård- och socialnämnden tog vid dagens sammanträde två beslut som ytterligare ska förbättra bemanning och arbetsmiljö inom vård- och omsorg i Berg kommun.

• Samiska rådets pris till biblioteken i Berg
    Samiska rådet delade den 9 november ut sitt pris för 2021 till biblioteken i Berg för det aktiva arbete biblioteken bedriver för att stärka både det sydsamiska språket och kulturen.