Dela

Kontakta oss

Infoträffar på Lärcentrum om universitetsstudier på distans och jobbmöjligheter i kommunen.

Under ett antal torsdagar bjuder vi in till information om högskolestudier på distans kopplade till jobbmöjligheter i Bergs kommun och Jämtland.

Är du intresserad av att studera på högskola eller universitet, men har inte möjlighet eller intresse av att flytta från din hemkommun? Då kan vi på LärCentrum hjälpa dej eftersom vi erbjuder studieplatser, tentamensmöjligheter och teknik som underlättar distansstudier.

Under nio torsdagar med start 2 februari bjuder vi, på regionens olika LärCentrum, in till informationsträffar om campus- och distansstudier mot universitetet och möjligheter till relevanta jobb i regionen, kopplade till respektive utbildning; lärare, sjuksköterska, byggingenjör, polis, socionom, förskollärare, IT-yrken, studie- och yrkesvägledare samt biomedicinsk analytiker.

Universitetet berättar ingående om utbildningen och representanter från kommun eller näringsliv berättar om yrket och jobbmöjligheterna i just din kommun. Under informationsträffen finns även möjlighet att ställa frågor direkt till studie- och yrkesvägledare samt representanter från LärCentrum.

Läs mer på LärCentrums hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2017-01-26 14.13